۱۳۹۱ آذر ۲۲, چهارشنبه

یادداشتی مادرانه از آذر منصوری ، برای کودکانی که در آتش می سوزند.:

باید مادر باشی تا وقتی ناله کودکانی را که با پیکرهای سوخته در بیمارستان تبریز دل هر ابوالبشری را به درد می آورد با تمام وجود درک کنی . دردی که هیچ التیامی برای آن نیست و فریادی که در گلو یش خفه می شود که چه کسی پاسخگوی اوست کودکی که از دست رفت و 11 کودک دیگر که وضع امیدوار کننده ای ندارند و بنابر اقوال درصد سوختگی شان بالاست. مادری که تجسم می کند وقتی که آتش ذره ذره جسم ضعیف کودکش را با شعله های افروخته اش آب می کرد و دل او که از ناله های معصومانه دلبندش شرحه شرحه و خون است. براسنی آیا التیامی برای دردی که ازین پس مانند خوره جسم و روح ان مادر داغدار و مادران بچه های آسیب دیده که امیدی به بازگشت به زندگی طبیعی از آنان سلب شده وجود دارد.; کودکانی که در رویاهای معصومانه شان چه فرداهایی را در ذهن می پروراندند و این آتش سوزان که رویاهای زیبایشان را بر هم زد. فقط باید مادر باشی تا این درد را حس کنی . نمی دانم آیا باید گفت که انچه که به هیچ نیرزد جان آدمی است این اولین بار نیست که کودکانی که به امید کسب علم و دانش در کلاس نشسته اند خاموش و بی صدا طعمه حریق می شوند.و مادرانی که چشم براهند تا کودکان معصومشان با کوله پشتی های بر دوش زنگ خانه را به صدا در آورند که مادر منم در را باز کن.اگر مادر باشی در سوگ این احوال تلخ برای کودکان مادرانشان سوگخند هم نمی توانی بزنی چه برسد به پوزخند براستی چه کسی پاسخگوست. آذر منصوری آذرماه نود و یک

باز هم بی اخلاقی :

خبرگزاری فارس در خبر ی به نقل از من مطالبی را راجعبه مشارکت و بیانیه ان منتشر کرده که هر خواننده ای با دیدن آن اولین سوالی که در ذهنش متبادر می شود اینست که مگر منصوری با فارس هم مصاحبه می کند ؟.. خیر! من با فارس مصاحبه نمی کنم . روز گذشته خبرنگاری که خود را از پارسینه معرفی می کرد با من تماس گرفت و پرسید شما راجع به بیانیه مشارکت مصاحبه میکنید گفتم مگر نمی دانید که بردن نام مشارکت با توجه به اعلام شعبه 15 دادگاه انقلاب در مطبوعات و رسانه های رسمی ممنوع است و بله من بیانیه را دیده ام مشارکت با توجه به محدودیتی که برایش ایجاد کرده اند دفتر و تشکیلات رسمی ندارد. و اگر دیده باشید اگر مطبوعات از ما مصاحبه و یا یادداشت می گیرند هم با عنوان فعال سیاسی اصلاح طلب کار می کنند.چون محدودیت دارند. اما مصاحبه نمی کنم چون بشدت درگیر موضوع دانشگاه و محرومیتی که برای من ایجاد کرددند هستم وقتی موضوع دانشگاه را پرسیدند که اواخر ترم مرا حذف کرده اند با ناباوری گفتند که ما پیگیری می کنیم که موضوع چیست دستشان هم درد نکند پیگیری هایی هم کردند اما اینکه به نتیجه برسد یا خیر نمی دانم چون خود در حال پیگیری موضوع و گرفتن حق ضایع شده خود هستم . اما با کمال تعجب و در کمال ناباوری دیدم که خبری را به عنوان مصاحبه کار کردند با تغییراتی که مزمزه آذر منصوری آذرماه نود و یک

۱۳۹۱ فروردین ۸, سه‌شنبه

پیام نوروزی خانم آذر منصوری:

از من خواسته اند که در وصف نوروز و بهار چند جمله بنویسم.
خواستم بگویم بهار بسان فریادیست که امید را مکرر میکند، خواستم بگویم بهار فصل رویش مجدد جوانه های بیداریست، خواستم از ترنم باران و عشق بگویم. اما دیدم اینها همه تکراریست، هرچند بهار خود تکرار هجران سرما و سیاهی، طلوع گرمی و روشناییست. اما بقول شریعتی اینها بهارست و این همه بهار نیست.
از حافظ مدد خواستم آمد:
روز هجران و شب فرقت یار آخر شد
زدم این فال و گذشت اختر و کار آخر شد . . .
نوروزتان پیروز

۱۳۹۰ اسفند ۲۶, جمعه


بازتاب رای خاتمی


آذر منصوری

بازتاب گسترده ی رای خاتمی پذیرش این واقعیت است که، اصلاح طلبان دارای پایگاه اجتماعی گسترده و انکار ناپذیری نزد ملت هستند که میتوانند نقش تعیین کننده ای در جلب مشارکت مردم ایفا کنند.

دست بردن به قلم برای امثال من که مجال نوشتن نمی یابند موضوعی بس مهم و حیاتی را طلب میدارد. رای خاتمی در انتخابات اخیر فرصتی مغتنم از این جهت است.

حضور خاتمی پای صندوق رای مجلس نهم به موضوعی خبرساز بدل گشت، تا آنجا که حال پس از گذشت نزدیک به یک هفته از آن واقعه هنوز از شدت واکنشها چه ازسوی موافقین و چه مخالفین آن کاسته نشده است.

در اینجا نگارنده قصد اعلام نظر و یا پاسخگوئی به واکنشها و تفسیرهای برآمده از آن را ندارد. هرچند بر این باورم افق دید آقای خاتمی نسبت به اصلاحات بعنوان تنها راه برون رفت کشور از مشکلات میتواند توجیه اقدام ایشان باشد و معتقدم نباید گرفتار قضاوتهای عجولانه گشت. اما بنظر من مسئله ی مهم در این میان،
بازتاب گسترده این عمل خاتمی در رسانه هائیست که پیش از این حتی به اکراه از خاتمی نام میبردند و البته آنان از ظن خود به تفسیر این رفتار آقای خاتمی پرداختند.

به باور من بازتاب گسترده ی این عمل خاتمی پذیرش این واقعیت است که، اصلاح طلبان دارای پایگاه اجتماعی گسترده و انکار ناپذیری نزد ملت هستند که میتوانند نقش تعیین کننده ای در جلب مشارکت مردم ایفا کنند. ( و هرگزنمیتوان آنان را از قواعد سیاسی و اجتماعی کشور حذف کرد.)

حال اما گویاترین تفسیر را باید در زمانی مغتنم و بدور از هرگونه حب و بغض از شخص آقای خاتمی شنید.